Wat klanten van GOED SLAPEN Eindhoven vinden

4

09-02-2019

"Vandaag onze boxspring geleverd SUPER bijzonder mooi, levering correct een beschadiging werd meteen gemeld en wordt vervangen. Iedereen die een ander bed zoekt ga naar goed slapen in Eindhoven"

- Wil en Anja Meulenbroeks

5

18-10-2018

"Geweldig advies van Wies.. En op een hele fijne manier. Geen gepush.. Ze geeft je tijd en laat van alles zien en voelen. Resultaat is dat wij een heeeeeerlijk bed hebben en super fijn en diep slapen. Wat 'n verschil in nachtrust. En fit je bed uit.... Dat was al lang geleden... Dus hartelijk dank... En Wies, we komen zeker terug, als er weer wat nodig is. Fijn, vlot en flexibel geregeld... De zaak is echt aan te bevelen als je 'n bed zoekt of 'n matras. Chapeau :) "

- Femke en Peet

4.5

19-04-2018

"prima kwaliteit 2 matrassen gekocht en deze bevallen erg goed !!"

- pja slegers

5

16-12-2017

"Goedemiddag Wies en Wim,

Echt geweldig dat ik de matrassen kon ruilen en ik heb echt geweldig geslapen 👍🏽 super bedankt
Kom binnen kort het gezondheidskussen halen 😊"

- Marcy

5

27-11-2017

"ik ben er pas geweest heb er een boxspring gekocht geweldig geholpen en geadviseerd echt een aanrader om daar is eens te gaan kijken top hoor Wies en Wim bedankt"

- Th. van Bree

5

22-11-2017

"Pas geleden hebben we 2 toppers gekocht. We zijn in de winkel zeer goed en professioneel geholpen door Wies en Wim. Ze nemen echt de tijd voor je en leggen alles goed uit. Zelfs een eigen gemaakt foutje lossen ze zeer netjes op. Een echt aanrader voor iedereen."

- van den Berg

4

03-11-2017

"We zijn allereerst heel vriendelijk geholpen. Mijn moeder heeft een bed in bestelling dus daar kan ik helaas qua ervaring nog niks over schrijven maar wel over de gezondheidskussens die we hebben gekocht. Die slapen echt fantastisch !!! Toen we 'm in de winkel uitprobeerden hebben we allemaal een verschillende dikte aangemeten gekregen en zowel mijn moeder, broer, schoonzus en ikzelf zijn dik tevreden!! Top dus!!"

- natascha

2

18-10-2017

"Ik zit zo de website eens te lezen, en moet zeggen alleen maar 5 sterren beoordelingen. hmmmmm daar zit een luchtje aan"

- Henk v/d wetering

Beste Henk,

Wat jammer dat U er zo over denkt.
Maar bestaansrecht verdien je maar door een ding en dat is ......
Eerlijkheid en betrouwbaarheid !
Maar wilt U echt de sfeer en onze werkmethode
ervaren, dan nodigen wij U vanharte uit in onze winkel
De koffie staat klaar

Met hartelijke groet, Wim en Wies

5

03-09-2017

"Inmiddels al een aantal artikelen gekocht bij Wies en wij zijn zeer tevreden. Niet alleen over de producten zelf, maar vooral ook over de klantvriendelijkheid van Wies. Ze denkt mee en is erg hartelijk. Aanrader!!"

- Melvin & Fleur

5

22-08-2017

"Onlangs een elektrische boxspring gekocht, heel goed en fijn geholpen door Wies. Ze neemt alle tijd voor je. Eerst laat ze je gaan liggen op een bed en kijkt naar je houding en ze weet precies wat voor jou het beste ligt. Wies nogmaals hardstikke bedankt, we zijn keiblij met ons bed en met jou goede advies. groetjes, Jan & Ursela"

- Jan & Ursela

5

15-08-2017

"Super Winkel! Meer als 10 jaar geleden had ik hier als klein meisje al een matras uitgekozen samen met Wies. Ze weet super veel over slaaphouding en wist dan ook het juiste matras voor mijn slechte rug aan te bevelen. Nu was ik dan toch echt wel toe aan een nieuw matras dus ik wilde terug naar mijn vertrouwde winkeltje en daar staat gewoon nog steeds Wies met zoveel kennis. Super service, weer gekeken naar mijn juiste lighouding en een perfect matras meegenomen. Mijn ouders hebben ook maar meteen een tweepersoonsmatras besteld. Toppie!!"

- Marcia van Venrooij

5

03-05-2017

"Zeer tevreden met onze nieuwe boxspring en matras voor onze dochter. Goede service en vriendelijk. Bedankt "

- Agircan

5

25-04-2017

"bed gekocht goed geholpen zeer tevreden bij iedereen aan te bevelen"

- fam. v. gulik

5

15-04-2017

"Vanmorgen een nieuwe boxspring gekocht. We hebben 'm nog niet binnen maar zijn nu al dik tevreden door de vriendelijke en fijne service! Ik zal ze bij iedereen aanraden en in de toekomst uiteraard weer bij ze aankloppen. "

- Thom en Esmée

5

03-04-2017

"Top advies ! Beste aankoop sinds tijden. Wat een heerlijk bed en wat een fijne zaak! "

- Lars en Linda

5

07-03-2017

"Bed gekocht, maar er moest een hoofdbord kleiner gemaakt worden. Dit was niet netjes gedaan en ben terug naar de winkel gegaan. Wies gaf me 100% gelijk en binnen een paar dagen werd het bord opgehaald en nu goed gemaakt en terug gebracht. Bedankt Wies voor de goede service! "

- Ruud van den Hove

5

06-02-2017

"Wij zijn superblij met onze nieuwe boxspring!! De matrassen slapen heerlijk. Wies, bedankt voor je goede advies !"

- Jo en Sylvia Rzymakers

5

05-02-2017

"Beste Wim en Wies, Hartelijk dank voor jullie hulp. Wij zijn erg blij met het eind resultaat. En is samen werking met Hans de Wacht hebben wij nu een nieuw fijn bed. Bedankt!
Groeten Dennis en Ayla. :) "

- Dennis en Ayla

5

30-01-2017

"Voor onze dochter kochten we een paar jaar geleden een bed bij Goed Slapen en begin december 2016 zijn we daar ook voor ons zelf gaan kijken. Onze dochter slaapt heerlijk en wij kunnen -2 maanden later- zeggen dat ons nieuwe bed ons stukken minder rug en nekpijn geeft. We worden meer uitgerust wakker.Onze indruk van deze zaak is dat het gewoon heel ongedwongen is, er wordt goed met je mee gedacht, je
krijgt een heel goed advies en er wordt ook nog gelachen. Wim en Wies; hartstikke bedankt en tot ziens!"

- Nico en Franka

5

29-01-2017

"Bedankt voor het goede advies en de liefdevolle hulp, we komen graag terug! "

- Loes en Els

5

27-01-2017

"Zeer tevreden met onze nieuwe matrassen. Dank je wel voor het goede advies!"

- Mieke

5

17-01-2017

"Heerlijk donzen dekbed gekocht met perfecte afhaalservice. Slaapt echt zalig!"

- Frank Claas

5

05-01-2017

"Perfect geholpen, kopje koffie, goed advies. We slapen lekker op onze nieuwe matrassen."

- Joost

5

07-12-2016

"Super blij met mijn nieuwe boxspring! Heel goed geholpen door Wim en Wies, 2 supervriendelijke mensen. De bezorging was ook goed. Mijn nieuwe dekbed en kussens ga ik ook zeker bij Goedslapen kopen!"

- Nadia

5

16-09-2016

"10 jaar geleden goed advies van Wies gekregen. En wat doe je dan je gaat terug naar Wies voor weer goed advies. Wies we hebben vannacht heerlijk geslapen op onze nieuwe matrassen. Bedankt! Grard & Bep"

- Grard & Bep

5

12-07-2016

"Na goed een advies van Wies een heel fijn allergievrij dekbed van goede kwaliteit gekocht. Erg vriendelijk en goede service!"

- Anoeska

5

03-07-2016

"Super goed geholpen en deskundig advies. Een heerlijk bed gekocht met alles erop en eraan. Kan iedereen de goede service aanraden. Alles thuis geleverd en neergezet. Ik heb al jaren niet zo lekker geslapen en wordt voortaan zonder rugpijn wakker, heerlijk! "

- Sandra

5

28-06-2016

"Aantal maanden geleden een 2-persoonsmatras aangeschaft, na een lange zoektocht. Ieder ander bedrijf adviseerde in Eindhoven ons een normale pocketvering, zonder een duidelijke onderbouwing waarom. De vriendelijke, geïnteresseerde eigenaren van Goed Slapen namen de tijd voor ons, lieten ons alles uitproberen, gaven feedback en informatie en adviseerde ons als enige een koudschuim en legde in duidelijke Jip-en-Janneke-taal uit waarom. Ook nog 2 kussens aangeschaft waar we een aardige korting op kregen zonder hier om gevraagd te hebben. Al met al een zeer positieve ervaring qua bezoek en qua slaapcomfort."

- WHH Takens

5

01-06-2016

"Vorig jaar een boxspring gekocht in deze winkel. Prima geadviseerd, mijn man en ik slapen heerlijk in ons nieuwe bed. Gisteren een dekbed hier gekocht met vulling van katoen. Heerlijk om onder te slapen. Licht van gewicht."

- Esther Knops

5

13-05-2016

"Super leuk en juist geholpen,goed en eerlijk advies bij aankoop.Punctuele afspraken en keurige aflevering,netjes,correct hele vriendelijke bezorgers echt top!! Wij zijn zeer tevreden met hulpvaardigheid en vriendelijkheid van Goed Sapen en ook zeer tevreden met het produkt. Wim & Wies nogmaals super bedankt voor alles!! Fam: S Mohan "

- Nandini Mohan

5

16-04-2016

"'Super service Heerlijk geslapen op ons nieuwe matras en kussens.-Jannie en Peter."

- verlangen

5

10-02-2016

"Ik kwam donderdag 4 februari 2016 bij deze zaak binnen, ik had zo last van mijn onder rug en schouders dat ik zelf 2 dagen niet heb kunnen slapen. Toen ik binnen kwam werd ik door een zeer lief dame ontvangen , die meteen aan mij zag dat ik slaap loze nachten heb door gebracht. De eerst vraag was wat voor soort bed ik had en wat mijn gewicht was nou ik had wel een deskundige voor mij verwacht maar zij was echt heel deskundig ze wijzden mij matras aan, toen ik er op ging liggen kon ik echt binnen enkele minuten in slaap vallen. Ik moest nog op mijn zij liggen en andere zij kortom ik heb het advies gekregen om stevig koudschuim met lichaam ondersteuning matrassen te nemen ik hoefde mijn bed zelf niet te vervangen die was nog in goeie staat 1 ding wat ik nu wel weet is een matras moet je niet overal kopen goede nachtrust is zeer belangrijk een matras moet je bij deskundige kopen, Goed Slapen ik wil u van harte bedanken en zal jullie absoluut aan mijn Daf collega's en mensen die nieuwe matras zoeken aanraden heel erg bedankt vriendelijke groeten Bayram Tan"

- bayram tan

5

04-02-2016

"Bedankt Wim, dankzij jou goede advies en service slaap ik sinds 2 maanden heerlijk in mijn nieuwe bed.
Ik had echt eerder naar jou moeten komen !"

- Solange

5

21-01-2016

"'Begin december op jacht gegaan voor een nieuw bed in de jungle van beddenzaken. Ik vond het verschrikkelijk om die winkels allemaal af te gaan. Iedere zaak wil natuurlijk een bed verkopen. Maar toen ik bij Goedslapen binnenstapte voelde het al meteen goed aan. Er was echt tijd voor mij; ik had echt geen idee wat ik voor een matras moest hebben. Maar door haar deskundige vakkennis en mensenkennis was het al gauw duidelijk. Na een paar keer op een matras gelegen te hebben wist Wies precies het juiste voor mij eruit te pikken. Na haar onderbouwing waarom ik dit matras nu juist wél en waarom ik die andere nu juist niet moest kiezen, was ik overtuigd en heb ik volledig op haar deskundigheid vertrouwd en mijn aankoop bij haar gedaan.
Een goed bed daar moet je voor sparen en dat Wies eerlijk adviseert is echt voelbaar. Dat geeft vertrouwen. En dat slaapt ook lekker, want je weet dat wat je gekocht is, gewoon echt goed is! Ik heb daarna ook het nieuwe bed voor mijn dochter bij haar gekocht. Evenals het beddengoed. Wij slapen nu allebei op een boxspring en het is heerlijk slapen. Iedere morgen ben ik echt weer helemaal fit. En spring ik, als een jong hert, mijn bed uit! Ik slaap weer heerlijk.
Door een ongelukje mijnerzijds kon ik nog net voordat het magazijn ging sluiten een nw onderdeel ophalen. Met het onderdeel in mij hand stapte ik het magazijn binnen en zag dat ondanks de tijd, drie Roemenen afzonderlijk van elkaar, direct het werk neerlegde en op mij af gelopen kwamen met een vriendelijke verwelkomende vraag of ze mij konden helpen. Ook hier weer die tijd voor de klant. Na een kwartier stond ik weer buiten. Echt een dikke pluim voor hen. Er hing ook een hele fijne sfeer daar in dat magazijn. Dat mag ook benoemd worden vind ik want deze mannen doen hun werk met liefde. En dat is in mijn ogen toch waardevol zeker als het over ‘jouw’ bed gaat!
Top Wies. Ik denk dat er veel mensen aan je zullen denken voordat zij gaan slapen. Haha.. dat kunnen niet veel vrouwen zeggen denk ik zo.'
"

- Jenny

5

15-12-2015

"Ben super blij met het bed, en het dekbed. Wim en Wies heel hartelijk bedankt. Riet"

- Riet Jansen

4

27-10-2015

"Geweldig geholpen, geen kletspraatjes maar duidelijk.
En uiteindelijk een heerlijk bed. Bedankt Wim 👍"

- V Veldhoven

5

02-10-2015

"Een geweldig kussen gekocht! Een aantal jaren geleden ook een geweldig kussen bij Wies gekocht en nu hij eens vervangen moest worden, weer terug naar Wies. Wow, wat ik slaap nu heerlijk. Bedankt Wies voor je goede en eerlijke service... "

- Floor

5

18-09-2015

"Wies, nogmaals super bedankt voor alles. We slapen weer super lekker!"

- Familie Van Buuren

Mooi! Daar doen we het tenslotte voor: lekker en goed slapen.
Met hartelijke groet, Wim en Wies

5

12-09-2015

"Donderdag onze nieuwe boxspring geleverd gekregen. Super service aan huis, alles werd netjes binnen gebracht en in elkaar gezet. Wim en Wies bedankt, dankzij jullie hebben we voortaan een goede nachtrust. : D"

- nic en lilian

5

02-09-2015

"Vorig jaar een nieuw bed gekocht en na goed en eerlijk advies over prijs en kwaliteit (en natuurlijk uitgebreid testen) heel erg tevreden! Deze maand teruggegaan ivm nekklachten voor een kussen en wederom dezelfde topservice door Wies. Investeren in een bed en kussen is het zeker waard en Wies helpt je uitgebreid zonder verkooppraat!"

- Marc

5

22-08-2015

"super tevreden met onze nieuwe matrassen. Eindelijk geen pijn meer op mijn heupen en rug. Goede voorlichting en goed geluisterd wat voor ons het beste was. Bedankt, we slapen weer heerlijk. els en ad"

- de goeij

5

29-07-2015

"Wij kwamen om ons te oriënteren en hebben uiteindelijk onze hele slaapkamer hier gekocht. Uitstekende eerlijke informatie, perfecte service en fijne mensen. Hier kom je nog eens graag terug. Bedankt Wies en Wim! Van Wim Desi en Bowie. "

- Fam. van Dal

5

26-07-2015

"Zeer ervaren verkoopster die weet waar ze over praat. Geweldige service, duidelijke uitleg en tijd voor haar klanten. Wies dankzij jou gaan wij voortaan heerlijk slapen in ons nieuwe bed."

- fam de weijer

5

06-05-2015

"Wieske weet van wanten! Zij heeft zelf in de zorg gezeten en kan prima advies geven aan mensen met chronische pijn, thanks Wies!"

- Imelda

We krijgen inderdaad vaak doorverwijzingen van fysiotherapeuten, om mensen aan een goed matras of kussen te helpen in geval van rug- of nekklachten. Blij dat we ook jou hebben kunnen helpen.
Met hartelijke groet, Wim en Wies

5

26-04-2015

"Fijne winkel, zeer goed geholpen.
Wies, bedankt voor alles
Corry & Wil Kluitmans"

- Fam. Kluitmans

5

25-04-2015

"Super advies voor een heerlijke boxspring. Dus voortaan Goed Slapen dankzij Wies."

- Van de Rijt

5

09-04-2015

"Heerlijk geslapen zonder pijn in mijn rug na nieuwe handgemaakte matrassen uit Oisterwijk van Goed slapen."

- Gerrie

5

09-04-2015

"Super service. Vandaag gebeld, had met spoed een elektrische lattenbodem nodig en die is gebracht voor vijf uur, dus bejaarde vrouw kan vannacht weer heerlijk slapen."

- Tegelaers

5

28-03-2015

"We waren op zoek naar een HR-foam matras en na een bezoek aan Goed Slapen kregen we van Wies het advies voor twee op het eerste gezicht prima matrassen. Helaas bleken deze na enkele weken toch niet de matrassen te zijn die we hadden gehoopt. Bij terugkomst werden we ook super geholpen door Wim en konden we onze matrassen ruilen. We hebben nu twee geweldige pocketvering-matrassen en we slapen perfect! Kortom, Goed Slapen weet wat goede matrassen zijn en wat echte service is! Arjan & Olga"

- Arjan & Olga

4.5

25-03-2015

"Lieve Wies en Wim, mijn pa is zo blij met zijn nieuwe boxspring en hij is aan het hoofdeind zo mooi aangepast, nogmaals mijn dank daarvoor. Met vriendelijke gr, de dochter van Piet, Petra"

- Piet Bossong

5

17-03-2015

"Een warm en hartelijk welkom bij binnenkomst, een goed advies als 'hoofdgerecht' en met een tevreden gevoel naar huis als toetje. Gewoonweg super!"

- Eveline Reijnen

5

04-03-2015

"Ik ben heel blij met mijn nieuwe bed/matras die ik op advies van Wies heb gekocht. Het is een heerlijk zacht en toch stevig matras. Ik heb veel last van mijn rug maar dat gaat inmiddels een stuk beter! En afgelopen zondag heb ik er een kussen bij gekocht: de SEM. Ik kom mijn bed niet meer uit!
Anneke."

- Anneke Portengen

5

13-02-2015

"Hier is de klant nog koning!!!!: Super vriendelijk en aandacht voor de klant, inleven in de vraag van de klant"

- van Hoorn A.

5

11-02-2015

"Wij hadden door omstandigheden snel een bed nodig om in de woonkamer te zetten en het mocht geen ziekenhuisbed zijn, het werd een eenpersoons elektrische bedienbare boxspring, maar de levertijd was bij de beddenzaken waar ik geweest ben overal 4 weken.
Via een advertentie in het ED kwam ik bij Goed Slapen Eindhoven terecht waar ik een perfecte uitleg kreeg voor onze situatie, maar wat voor ons nog belangrijker was is de levertijd. Men trok alles uit de kast om het bed zo snel mogelijk geleverd te krijgen met als resultaat dat wij het bed binnen een week in huis hadden.
Wies bedankt voor de goede service en snelle levering

Peter Boermans"

- Peter Boermans

Gelukkig kunnen wij veel uit voorraad leveren en hebben we korte lijnen met onze leveranciers. Dus snel leveren kan vaak. Gelukkig bij jullie inderdaad ook.
Met hartelijke groet, Wim en Wies

5

04-02-2015

"Beste Wies en Wim. Gezien dat een van mijn beste vrienden een hele slechte rug had, is er besloten om na het zien van hun website een bezoek te brengen aan goed slapen. Na een heerlijk kopje koffie hebben we ons verhaal gedaan en werd op advies van Wies en Wim het matras van Bedding Concepts geadviseerd en uit te proberen,zg, het inslapen in 2 verschillende soorten. Uiteindelijk is er besloten om de beste kwaliteit te nemen en is het speciaal op maat besteld en correct afgeleverd. Na een maand kregen ze het bericht ,,ik ben herboren, slaap weer prima, wat een heerlijk gevoel, kijk!! dat is nou het resultaat bij ..goed slapen." Ik heb zelf nu besloten om mijn nieuwe beddengoed ook daar te kopen, is op speciale kleur en op maat besteld. Kijk, dat is nou goed advies met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Beste Wies en Wim wat is het toch fijn zakendoen met jullie. Gastvrij, prima service, en lekkere koffie. Het is voor iedereen aan te bevelen, hartelijk bedankt. Kees van Kerkoerle en Chris Tegenbosch"

- Kees van Kerkoerle

5

01-02-2015

"Mijn pa telt al af voor zijn nieuwe boxspring. Hij vond hem zo lekker liggen. Nogmaals bedankt Wies en Wim. gr Petra"

- P. Nefkens

5

01-02-2015

"Wies, hartelijk dank voor de goede hulp in de winkel! De boxspring is afgelopen vrijdag netjes op tijd afgeleverd en het bed slaapt echt heerlijk. Als we weer toe zijn aan een nieuw bed zullen we zeker aan jou denken :-)"

- Shannon Ray Timmer

Welterusten!
Met hartelijke groet, Wim en Wies

5

01-02-2015

"Goed slapen was de zoveelste beddenzaak die we bezochten. Overal hadden we het gevoel niet serieus genomen te worden. Ik had eerlijk gezegd weinig vertrouwen totdat Wies met haar kennis en kunde ons verhaal aanhoorde. Zoveel goede adviezen gehoord en het meest belangrijke, menselijk blijven en niet pushen om maar iets te verkopen. Het zou een boxspring moeten worden, zoveel was duidelijk, maar uiteindelijk hebben we met name door de uiterst professionele hulp van zowel Wies als Wim gekozen voor een boxspring die helemaal op onze lichamen aansluit. Wies heeft ons nadien nog geweldig geholpen met een compleet nieuwe set heerlijke kussens, een nieuw vier seizoenen dekbed en mooie hoezen. Voortaan slapen wij prinsheerlijk en zijn we veel meer uitgerust 's morgens. Dank jullie wel voor de geweldige service en de professionele kennis. Gerrie en Elina. "

- Gerrie Brok

5

25-01-2015

"We kwamen oriënteren. Werden fijn ontvangen. Koffie en Wies gaf goed advies. Top, zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een bed."

- Marina

5

21-01-2015

"Ervoor veel beddenwinkels bezocht, maar hier werd het beste meegedacht en geadviseerd. Ik slaap nu weer goed! Ook de service is prima. Bedankt Wies en Wim."

- Ad

5

05-01-2015

"Via deze site wil ik graag mijn complimenten geven aan jullie Wim en Wies voor het goede advies voor onze nieuwe Boxspring. We slapen er héérlijk op en zijn erg tevreden. De service en de levering zijn TOP! "

- Jolanda Koster

5

03-01-2015

"Lieve Wies, blij dat jij bent gebleven in deze mooie nieuwe winkel. Het is heerlijk binnenkomen bij jullie. Wat ik zo erg waardeer is de oprechtheid, het goede advies de gezelligheid en dat allemaal onder het genot van een kopje koffie of thee, zelfs een glaasje water is mogelijk Niets is jullie te gek. Ook de service is geweldig. Van informatie tot het eindresultaat. Ik hoop dat je er nog heel lang kan en mag blijven werken. Heel veel succes en plezier in dit nieuwe 2015. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij een ieder waarvan ik hoor dat ze een nieuw bed willen gaan kopen. Tot snel gr Joke Oudesluijs. "

- Oudesluijs

4.5

28-12-2014

"Prima matrassen, goed advies en dito service. "

- Joseph en Maguerite

Dank, we doen het graag!
Met hartelijke groet, Wim en Wies

5

28-12-2014

"De boxspring is super. We hebben gekozen voor de Economic Line vast. Wij hadden, onafhankelijk van elkaar, verschillende wensen qua gewicht, hardheid etc. en dat is perfect geregeld. We hebben een ontzettend goed en duidelijk advies van Wies gekregen en dat alles gezellig met een bakje koffie. Wij kunnen zeggen 'We hebben goed geslapen' en bevelen jullie dan ook graag aan bij fam. en vrienden.
P.s. Bezorging en naservice was trouwens ook prima, petje af voor heel jullie team.👍 😊 Fam.van den Broek Eindhoven"

- van den Broek

5

19-12-2014

"Goede, eerlijke service! Ruilen was geen probleem. En de kussens slapen heerlijk. In het verleden lattenbodems en matrassen hier aangeschaft en deze voldoen nog steeds!"

- Edwin

5

17-12-2014

"Goed advies en prijs kwaliteit verhouding super vergeleken met andere bedden zaken."

- Harrie

5

17-12-2014

"Zeer goed geholpen in de winkel. Ze hebben mij een prima matras geadviseerd. Heerlijk geslapen !!"

- Margot

5

13-12-2014

"Super wat een fijne en zorgzame begeleiding.
Fijn dat er nog verkoopsters zijn die echt meedenken. Bedankt Wies."

- Mevr Bosch

5

11-12-2014

"Wij zochten een boxspring en je eerste vraag was: hoe is het met de gezondheid. 'n goede vraag. We zijn zeer professioneel en goed geholpen en dus ook geslaagd met de aankoop van een super goed bed. Bedankt voor dit..........goed slapen."

- Cor en Barbara

5

02-12-2014

"Super, ik zocht een dekbed voor mijn dochtertje van 4.
Het eerste wat Wies vroeg was of ze een allergie had, stomverbaasd was ik omdat ik hier niet over nagedacht had. super dat er nog een winkel is waar je nog eerlijk behandeld wordt. Ik dacht zelf aan dons wat veel duurder was. Maar Wies bood een veel gezondere oplossing en die was ook nog goedkoper. Dus Wies blijf zo doorgaan zulke winkels zijn zeldzaam. ps mijn dochtertje ligt nu heerlijk te slapen onder haar nieuwe dekbedje"

- Mevr Bos

Fijn dat uw dochtertje nu zo lekker slaapt. Goed om te horen.
Met hartelijke groet, Wim en Wies

5

30-11-2014

"geweldige service duidelijke uitleg zorg en tijd en zoals jullie zeggen een tevreden klant is onze boterham en geeft ons een bestaansrecht ! als het aan ons ligt helpen wij hier graag aan mee. mijn vrouw en ik staan na jaren weer uitgerust op ,bedankt Wies en Wim en hou dat bakkie koffie
maar weer klaar voor al onze vrienden aan wie wij jullie van harte aanbevelen TOP"

- Joop

5

28-11-2014

"Bij Goed Slapen slaagt u echt voor het juiste bed! Ik heb al jaren last van mijn rug en wist niet of ik nu een hard of zacht matras moest kopen. Ik heb stad en land afgezocht naar het juiste bed en matras. Ik dacht aan een Emline matras, maar op advies van Wies heb ik gekozen voor de Economy line. Ik heb sinds jaren niet meer zo goed geslapen.
Goed Slapen Team, geweldig bedankt!
Nathalie"

- Nathalie Uiterwijk

5

28-11-2014

"Goed slapen zonder handleiding...
Wies door jouw kennis mét 'n eerlijke en prettige prijstelling relaxen en slapen we héérlijk op 'n Boxspring en dat, mensen, na één vlotte en keurige levering...
Bedankt!

Hans Truin."

- Hans Truin

5

28-11-2014

"Wij waren zeer tevreden over het advies en de service. Zeker de moeite waard om een keer een bezoek te brengen"

- Anita

5

28-11-2014

"Ps, ook een perfecte bezorging "

- M. Knipa

5

28-11-2014

"Ben heel goed geholpen bij het zoeken van het juiste bed, in alle rust, goede info en natuurlijk een bakje koffie, kortom superservice ...

Ik slaap weer heerlijk "

- M.Knipa

4.5

26-11-2014

"We kwamen ons oriënteren in de winkel. We werden supervriendelijk en deskundig geholpen terwijl we dus niet gelijk tot aanschaf over gingen. Een dikke duim dus en als we een bed gaan kopen doen we het daar!"

- J. van Workum

Hartelijk bedankt voor je positieve reactie. We hopen jullie terug te zien in de winkel. De koffie staat klaar.
Met hartelijke groet, Wim en Wies

5

26-11-2014

"Supertevreden en blij met onze dekmatras. Goed geadviseerd in de winkel."

- Johanna & Louis

5

26-11-2014

"Heerlijk donzen dekbed gekocht bij jullie. Ik slaap er goed onder en kan variëren met de dunne en de dikke laag. Fijn!"

- Patricia

Laat ook een beoordeling achter

Velden met een * zijn verplicht.




voor het geven van een score met een halve ster klikt u links op de ster.
Adres winkel:

Leenderweg 171
5643 AG Eindhoven
040 - 21 345 26

Parkeren voor de deur of 50 meter verderop

Plattegrond Goed Slapen eindhoven
Openingstijden:
ma, di gesloten
wo, do 10 - 18 u
vr 10 - 20 u
za 10 - 17 u
zo 12 - 17 u

Op afspraak buiten openingstijden altijd mogelijk.

Bezorgd tot in de slaapkamer

Montage mogelijk

Kom langs in de winkel en krijg advies op maat

Goed slapen, goede prijzen